Malfait

Afbeelding op waarden.php

Waarden

Integriteit

Eerlijkheid en correctheid zijn waarden die centraal staan in onze organisatie. Het is onze verantwoordelijkheid als bemiddelaar om integer om te gaan met uw informatie en uw belangen ten volle te verdedigen naar de verzekeringsmaatschappijen toe. In onze rol als bemiddelaar behandelen wij onze partners dan ook met respect en integriteit.

Professionalisme

De kennis van ons vak is onze troef, het is een ere-zaak voor ons om u als klant een top service te bieden. Wij vinden het dan ook uiterst belangrijk om met het ganse team op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen door opleidingen en bijscholing te volgen. Op die manier kan u als klant genieten van goede en up-to-date informatie op maat van uw situatie.

Ambitie

Wij streven ernaar om onze kennis continue uit te breiden met als doel 'de specialist bij uitstek' te zijn voor uw verzekeringskwesties. Op die manier kan u als klant op beide oren slapen want uw vermogen is goed beschermd bij schade. We wensen te blijven groeien om onze specialisaties uit te breiden om zo de 'extra mile' te blijven gaan om u ten dienste te staan.

Duurzaamheid

Wij streven naar een lange termijnrelatie met ons cliënteel en onze verzekeringsmaatschappijen, en doen dit door uw belangen als de onze te behandelen. Door u als klant centraal te stellen, kunnen we duurzame relaties opbouwen en behouden.