Malfait

Afbeelding op nvmalfait.php

NV Malfait

De NV MALFAIT VERZEKERINGSKANTOOR werd opgericht door de kinderen Malfait in 1974 en is uitgegroeid tot een vaste waarde als professionele verzekeringsmakelaar voor zowel ondernemingen als particulieren in West- en Oost-Vlaanderen.

Sinds 2004 kunnen onze klanten beroep doen op specialisten in hun vak na de overnames van gerenommeerde kantoren in de streek zoals Nuttin & Carette in 2004. In 2008 was Atelia Kortrijk (ex Calewaert) aan de beurt, gevolgd door Kantoor Willem Piette in 2013.

Per 1 juli 2015 hebben de onafhankelijke verzekeringskantoren Malfait (van zaakvoerder Erlend Malfait) en Vanherpe (van Patrick Vanherpe) besloten tot algehele samenwerking in één structuur. Het hoofdkantoor blijft gevestigd in het historische pand aan de Kortrijkse Minister Tacklaan, waar NV Malfait in 2013 zijn intrek nam.

Ons personeelsbestand bestaat huidig uit 35 medewerkers met een brede waaier van know-how en expertise waardoor het kantoor zich in de top vestigt van de onafhankelijke Vlaamse verzekeringsmakelaars voor zowel bedrijfsverzekeringen als verzekeringen voor particulieren.